Magnus Carlsens’ enkleste seier?

Kristian Holtan har spilt sjakk mot Magnus Carlsen under helgens sjakkfest i Skien fritidspark (30. juni 2018).  Magnus spilte mot 10 personer samtidig, og Holtan har skrevet en uhyre morsom reportasje om sin egen prestasjon. Det er nesten så jeg angrer at jeg ikke meldte meg på selv. Det høres ut jeg kunne klart meg noen minutter jeg også, jeg som nøyer meg med å si at jeg kan trekkene. Les om det i TA i dag. Brødrene Kjetil og Espen Lie, som er i ferd med å starte Grenland sjakksenter, sto i bresjen for helgens sjakkfest.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Om PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Kommentarer, Samfunn og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..