Neger vs. heldekkende hodeplagg

Person A: Jeg får ikke lenger lov til å si neger. Det har jeg alltid gjort, og inntil for noen år siden var det ikke noe problem for meg. Men med de nye tidene føler mange fargede seg diskriminert/provosert. Altså må jeg ta hensyn til den som føler seg diskriminert og ikke bruke n-ordet.

Person B: Jeg får ikke lenger lov til å bruke hijab. Det har jeg alltid gjort, og inntil for noen år siden var det ikke noe problem for meg. Men med de nye tidene føler mange innbyggere seg provosert. Altså må jeg ta hensyn til den som føler seg provosert og ikke bruke heldekkende hodeplagg.

Perry: Jeg bruker heldekkende hodeplagg når det er praktisk, men jeg tar det selvsagt av når jeg går inn til noen.

Med heldekkende hodeplagg

Med heldekkende hodeplagg

Om PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Kommentarer, Livsvisdom, Samfunn og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..