Bokstavelig talt

Jeg leste en gang at hjernen som sådan ikke eier humoristisk sans, men tar bokstavelig det den hører meg tenke eller ytre. Derfor sier jeg nødig noe ufordelaktig om meg selv (Vel, vel. Enkelte situasjoner trenger en innrømmelse). Jeg vil ikke at min bevissthet skal høre det av meg. Isteden prøver jeg å tenke og gjerne uttrykke tanker som jeg vil at hjernen min skal la meg jobbe mot. Det er jo kjekt å ha en nær samarbeidspartner som trekker i positiv retning.

Om PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
Dette innlegget ble publisert i Kommentarer, Livet, Livsvisdom, Sitater og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Velkommen til å kommentere.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..